Pastaa (5 dl)
Palvikassleria tai palvikylkeä
Ruohosipulia
Sipulia tai purjoa
Aurinkokuivattua tomaattia (½ prk)
Koskenlaskijaa
Kasslersiivut tai kylkisiivut suikaloidaan ja paistetaan pannulla rapsakaksi niin, että rasva irtoaa. Pienityt ruohosipuli ja sipuli / purjo kuullotetaan pannulla lihan seassa. Ja siellä vielä pyöritellään aurinkokuivatut tomaatit lämpimäksi. (Aurinkokuivattuja tomaatteja kannattaa liottaa vähän vedessä ja vaihtaa vesi pari kertaa, jotta ruuasta ei tule ihan liian suolaista. Tämä on tietenkin makuasia, mutta lihassa on jo suolaa samoin sulatejuustossa, ja kun aurinkokuivatuissa tomaateissakin on suolaa, niin joidenkin makuun suolaa tulee jo liikaa. Liottaminen auttaa.)
Minä laitan aina ensimmäiseksi pastan kiehumaan, ja sitten se on ylikypsää ennen kuin muut hommat ehtivät valmiiksi. Tehkää te muut jotenkin fiksummin. Kypsä pasta, liha-sipuli-tomaattiseos ja sulatejuusto sekoitetaan kattilassa. Minä jätän kattilan pohjalle hieman keitinvettä, niin veden höyrytessä hellalla sulatejuusto sekoittuu pastaan helpommin.
Hyvää Ruokahalua! Toivottaa Satu